ВРАТИ TETYDA

Tetyda- модел 1 Tetyda- модел 2 Tetyda- модел 3 Tetyda- модел 4 Tetyda- модел 5
. .

 

ЦВЯТ:

Може да се избере от 13 цвята дървесна имитация по иновативната технология CPL (Continuous Presuurе Laminate), която прави повърхността на вратата почти ненадраскваема и много издържлива на влага, светлина и препарати.

 

МОДЕЛ СТАНДАРТ:  

Ламинирана врата с фурнировано MDF крило и алуминиев профил с ширина 6 мм изработена на основата на конструкция Класен Хибрид , периферна рамка от иглолистна дървесина и две пантив цвят сребро. За размери над 100 и за усилени врати е предвидена трета панта. Покритието на вратата може да бъде ламинат Classen Iridium или Classen CPL ламинат. Вратата е с обикновено санитарно заключване и закалено стъкло “Estriado”.

 

РАЗМЕРИ:

– еднокрили размери: 70’- 90’

 

*ВИДОВЕ КАСИ ЗА МОДЕЛ TETYDA:                              

   КАМУФЛАЖНА /ОБЛИЧАЩА / КАСА:

Използва се за обличането на метални каси .Касата е с вариращ перваз,това позволява скриването на неравности и денивелация.Изработена е от материял производен на дървото с бяло покритие.

 

 

 КАСА СТАНДАРТ:

Изработена е от МДФ с покритие.

Комплектът се състои от една хоризонтална и две вертикални греди с 2 панти.

 

 

   РЕГУЛИРУЕМА КАСА:

Изработена е от ПДЧ и МДФ с покритие. Комплектът се състои от една хоризонтална и две вертикални греди, както и 2 панти за регулируемост от 75/95мм до 280/300 мм., с възможност за регулиране от 300/360 мм.

 

 

   КАСА NEW ARCUS
Изработена е от МДФ с покритие в цветова гама, съответстваща на цвета на крилата. Употребяват се за стени с различна дебелина от 115 мм до 320 мм . Комплектът се състои от една хоризонтална и две вертикални греди с 2 панти.

 

КАСА ARCUS
Изработена е от МДФ с покритие в цветова гама, съответстваща на цвета на крилата.
Первазите са фабрично слепени с касите. Комплектът се състои от една хоризонтална и две вертикални греди с 2 панти.