Вътрешен подпрозоречен pvc перваз

Подпрозоречната перваз се поставя в основата на прозореца под касата на дограмата, захващайки се за посредством винтове. Предназначението на този перваз е както практично, така и интериорно решение. Когото има конденз на прозореца стичащата се вода се събира на перваза и по този начин не пропива в станата/гипсокартона/латексовите стени или тапетите Ви остават невредими. Изработен е от висококачествен PVC материал, здрава повърхност и множество кухи камери, които подобряват изолационните му качества.

Предлагат са первази със различни ширини в зависимост от нуждите на клиента – 150 мм, 200 мм, 250 мм, 300 мм.

Богата цветова гама. Стандарти цветове са бяло, мрамор,златен дъб, тъмен дъб, махагон. Всички нестандартни цветове са по запитване.

Важно: Монтажа на PVC перваза става със смяната на самата дограма! Монтажа при монтирана вече дограма в някои случаи става невъзможно.

Външен al перваз/козирка

Поставянето на външен перваз/козирка е едно ефективно решение за Вас. Той спестява подмазване, оформяне с мрамор, теракот, камък. Външния перваз/козирка помага за водооттичането, предпазва от поподане на вода и влага между прозореца и външната стена. Монтира се челно на касата на дограмата, има фабричен наклон. Изработен е от алуминий. Предлагат се в ширини 110мм, 160 мм, 210 мм, 250 мм, 280 мм. Стандартен цват бял. Възможност за прахово боядисване в цветове от каталог по RAL.