Противонасекомни мрежи /Комарници/

Противонасекомни мрежи или т.нар комарници са едно удачно решение за защита на дома ни от неприятните насекоми. Предлагаме разнообразие от видове комарници в зависимост от нуждите Ви.

Статични/фиксирани/ комарници – изработени от алуминиева рамка и мрежа с тефлоново покритие, устойчива на слънчевите лъчи. Богат избор от цветове на профила.

 

Комарник на панти – отваряеми навън комарници, изработени от алуминиева рамка, мрежа с тефбоново покритие, панти и дръжка за отваряне и затваряне. Богат избор от цветове на профила.

Ролетни комарници – изработени от алуминиева рамка, ролков механизъм за движение на мрежата нагоре/надолу, странични водачи, мрежа с тефлоново покритие, дръжки за лесно управление. Мрежата при този тип комарници се събира на руло. Богат избор от цветове на профила.

 

Плисе комарници – изработен от алуминиева рамка, горен и долен водач с четка, мрежа с тефлоново покритие, пластмасови фиксатори. За разлика от ролетния комарник при този тип мрежата не се навива на руло, а се събира като хармоника. Събирането му е по хоризонтала. Изключително удобни за употреба, модерен дизайн, подходящи за големи за по-големи отваряеми части, при конструсции с летящ делител, както и за отваряемост тип Хармоника. Богат избор от цветове на профила.