Хоризонтални щори

Това са ламелни щори с ширина на ламелата 16 мм или 25 мм. Възможност за движение на ламелите на 360 градуса. Позиции за „тъмно” и „стоп „слънце”, практични и удобни за управление и подръжка. Богата цветова гама, разнообразие от модели и екстри.

Видове:

Между стъкло – за двукатни дървени прозорци

Модела между стъкло е подходящи за двукатна дървена дограма. Монтажа на щората се извършва между двете крила на прозореца. Механизма за управление се поставят пред крилото чрез малък отвор и така няма нужда да отваряте прозорците за да управлявате щората.

Пред стъкло – подходящ за PVC и Алуминиеви дограми

Модела Пред стъкло се монтират от вътрешната страна на прозореца. Подходящ е за всички видове дограма, витрини и преградни стенни. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората. Съобразно нуждите на клиента могат да бъдат изработени в различни /нестандартни/ форми, благодарение на начина на закрепване са подходящи и за наклонени прозорци.

Пред стъкло BLACK OUT – без отвори при позиция „тъмно” (скрита перфорация на ламелите)

Този тип щори се характеризира с богата цветова гама,оптимален ценови диапазон,възможност за изработка на дизайнерски щори, т.е клиента сам избира от кой цвят колко ламели да се комбинират с друг цвят ламели.
За скосените, трапецовидни прозорци и части от кръг, този тип щори са добро решение.

Модел Макси – подходящ за PVC и Алуминиеви дограми

Модела „Макси с“ се монтират от вътрешната страна на прозореца, щората застава между стъклодържателите на дограмата. Подходящ е за всички видове дограма, витрини и преградни стенни. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.

НОВО!!! Разработен е и модел „ПОВИШЕНА ВИДИМОСТ”- с двойно по- голямо разстояние между ламелите в позиция завъртане за светлина.Това се постига като две по две ламелите се долепват една до друга, ефекта е по-рехава стълбица от ламели, не се вижда отвън навътре при дневна светлина, а същевременно в помещението влиза достатъчно светлина.

Вертикални щори

Отново ламелни щори, наредени по вертъкална ос, изработени са от текстилни или алуминиеви ленти с ширина 89мм и 127 мм, с различна пропускателна способност.

Богата гама от цветове и мотиви. Три варианта на релсов механизъм. Могат да се монтират на стена или таван, според избрана от клиента схема за движение и управление.

Руло щори

Видове:

Стандарт – щората пада свободно,като с помощта на шнура може да се стопира в различно положение.

Елеганс – щората се движи между алуминиеви водачи и плата се прибира в алуминиева кутия. Когато долния профил е облечен с плата на щората, този модел се нарича КОМФОРТ.

Когато плата е на ивици – плат, мрежа, плат, тези модели се наричат ДЕН и НОЩ.

Плисе и Дует щори

Плисе и Дует щорите, решават проблема с причудливите архитектурни решения – трапци,овали, триъгълници,части от окръжност,като им придават модерен и екстревагантен вид.Също така са подходящи за капандури,леки са и непровисват.

НОВО!!! Разработена е система – алуминиева рамка за монтаж без пробиване на дограмата, приложима за хоризонтални и плисе щори.

Римски щори

Лукс,комфорт,деликатност,перфектни извивки. Когато са спуснати,плата застава изпънат на равни ивици от тунели с алуминиеви тежести. При събиране плата се накатава на еднакви „вълни”.

Външни хоризонтални щори

Изработени са от алуминиеви ламели на 50 мм, 80мм и 90 мм. Могат да се задвижват ръчно и автоматично. Богата цветова гама.

Външни ролетни щори

Топло през зимата ,хладно през лятото. Ламели с лумен от PVC или алуминий.
Задвижване: ръчно и автоматично. Окомплектовка: кутия и водачи от алуминий.
Възможност за избор на цвят.